Још једно окупљање нововарошана

Дана 02.06.2018. у сали Дома ваздухопловства у Земуну, улица Главна 1 са почетком у 18 часова наше удружење ће одржати изборну скупштину. Позивамо све чланове и њихове пријатеље да дођу у што већем броју да заједно изаберемо ново руководство удружења, а да се истовремено захвалимо свима онима који из личних и пословних разлога нису у могућности да и даље активно учествују раду извршних органа.

Као што смо то чинили претходних година, наставићемо да промовишемо културно стваралаштво људи из нашег завичаја. Тако ће овом приликом наши гости бити тамбурашки оркестар Дома културе из Нове Вароши са гостима, у чијем музицирању ћемо уживати након скупштине.

После концерта у галерији Дома ваздухопловства моћи ћемо да погледамо изложбу чланова ликовног клуба Златарска палета из нашег родног града, а биће приређен и скроман коктел за све присутне.

Још једном вас позивамо да узмете учешћа у раду скупштине и својим саветима и идејама учините рад удружења још бољим и садржајнијим, а такође да покажемо велико пштовање према свему ономе што наши драги земљаци раде са пуно ентузијазма.