Још једно незаборавно нововарошко вече

По четврти пут, од када актуелни Извршни одбор нашег Завичајног Удружења организује забавно вече, 10-ог марта окупили су се нововарошани који живе и раде у Београду и уз песму, игру и добро расположење присећали се свог завичаја. Било је присутно око 300 наших суграђана, успешних привредника, професора, лекара, адвоката, банкара, чланова општинских већа Београдских општина и њихових пријатеља. Било је доста младих људи и студената, што посебно радује све нас из Удружења. Сви су они једнодушни у оцени да је све било како се само пожелети може. Почев од амбијента који пружа брод ресторан Casa Bianca, квалитета услуге, лепо укомпонованог забавног програма са сјајним гостима, веселе атмосфере какву само ми Нововарошани знамо да направимо, до наградне лутрије са преко 20 изузетно вредних награда.

Посебну част Удружењу указали су својим присуством наши драги гости, највише општинско руководство Нове Вароши као и неки од нововарошких привредника. Са нама су те вечери били председник општине господин Раде Васиљевић, потпредседник општине господин Бранко Бјелић, председник скупштине општине господин Никола Јелић, начелник локалне самоуправе господин Мирел Рољевић и директор ТСЦ Златар госпођица Роса Јаковљевић. Присутнима су се обратили председник општине господин Раде Васиљевић и председник скупштине општине господин Никола Јелић. Поред осталог они су истакли јако добру сарадњу нашег Удружења са општинским руководством.
Поред њих те вечери наши гости су били представници Хуманитарне организације Стара Рашка, представници Завичајних удружења Прибоја, Сјенице, Ужица и Пљеваља са којима имамо врло добру сарадњу. Такође су, што је постала пракса, били позвани да нам буду гости петнаест најбољих студената из Нове Вароши а који студирају у Београду, али се нажалоост нису сви одазвали.

Забавни део програма отворила је и водила, на најбољи могући начин, уредница информативног програма РТС госпођица Наташа Ратковић, којој се још једном срдачно захваљујемо уз наду да ће и убудуће бити са нама на свим окупљанима. У музичком делу програма наступили су сада већ неизоставни чланови МОГУЛ БЕНД-а. Специјални гост био је наш земљак, сјајни композитор и музичар Мирољуб Брзаковић Брзи који нас је подсетио зашто је својевремено проглашен за краља београдских кафана. На жалост, због неодложних пословних обавеза ове године није могао да нам се придружи Милан Топаловић Топалко.

Најсрећнији међу нама добили су неку од врло вредних награда које суи им даровали успешни појединци и фирме из Београда и Нове Вароши, а то су: АМСС АГЕНЦИЈА, ХОТЕЛ ЗЛАТАРСКИ БИСЕРИ, ИДЕАЛ КЕРАМИКА ДОО, МАК ТРАДЕ ДОО, ПИЦЕРИЈА QUICK, ФРИЗЕРСКИ САЛОН ”ШТА РЕЋИ”, СОКО ШТАРК, ГРАНД КАФА, РЕСТОРАН ПЛАТО, ПУРИЋ ВЈЕКОСЛАВ, ФРИГОСЕРВИС МАРИНКОВИЋ, STILEX DOO, АГЕНЦИЈА ПАНТЕР, FRIGOLUX DOO, ФАДА ДОО, ACR MOBILE DOO.

Посебну захвалност дугујемо нашим пријатељима, успешним привредницима и појединцима, који својим новчаним донацијама помажу функционисање Удружења, а то су:
– МАК ТРАДЕ ДОО власник СЛАВКО РАДМИЛОВИЋ
– АМСС АГЕНЦИЈА
– ТЕКА ГРАДЊА ДОО власник ДРАГО ОСТОЈИЋ
– ИДЕАЛ КЕРАМИКА ДОО власник НЕБОЈША БАБИЋ
– ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРА РАШКА
– СУР МАРИНАДА власник РАЈКО ДОБРОСАВЉЕВИЋ
– АУТОПРЕВОЗНИК БОШКО ПОПОВИЋ
– SAFENET DOO власник ВЛАДИМИР ОБУЋИНА
– АЛО МОБИЛ СЕРВИС власник ВЛАДИМИР ВАСИЛИЋ
– СУР ЗЛАТАР власник БЛАГОЈЕ ПОПОВИЋ
– ФРИГО СЕРВИС МАРИНКОВИЋ власник БОБИША МАРИНКОВИЋ
– РЕСТОРАН СОЛИТЕР власник МОМЧИЛО МИЛОШЕВИЋ
– АТЕЉЕ КРУГ Н. ВАРОШ власник РАДЕ МИЋЕВИЋ
– STILEX ДОО ПРИЈЕПОЉЕ
– Госпођа СНЕЖАНА ЈЕЗДОВИЋ која нам води књиговодство без надокнаде
– Адвокат МИОДРАГ ПАПИЋ који нам уступа канцеларију за одржавање редовних састанака Извршног одбора.

Захваљујемо се особљу ресторана CASA BIANCA на изузетном гостопримству.