Извештај са забавне вечери

Једанаестог марта у ресторану хотела „ТАШ“ завичајно удружење је организовало забавно вече за нововарошане који живе и раде у Београду, где је због ограниченог броја људи које може да прими овај објекат, присуствовало око 270 наших суграђана. По мишљењу многих ово је било најбоље забавно вече у последњих неколико година. Дружење, коме је присуствовао велики број младих (што је добар показатељ да удружење има будућност), протекло је у веома пријатном расположењу и уз песму и игру потрајало је до јутра. На наше велико задовољство, вече је својим присуством и обраћањем присутнима увеличао председник општине Нова Варош господин Раде Васиљевић са сарадницима. Било је предвиђено да гости удружења те вечери буде 10 најбољих студената из Нове Вароши који студирају на београдском универзитету, али иако су сви били уредно позвани, одазвало се њих шесторо.

Забавни део програма отворио је Дарко Прељић, победник такмичења за најбољег фрулаша Србије одржаног у Прислоници код Чачка са сплетом народних кола. Њему су се придружиле и две предивне девојке Бојана Прељић и Марија Колашинац које су се представиле са три изворне народне композиције. Након тога на сцену су ступили чланови оркестра МОГУЛ БЕНД који су врло професионално одрадили свој део посла.

Као и прошле године овој забавној вечери је присуствовао наш драги суграђанин и прослављени естрадни уметник Милан Топаловић Топалко, који је дошао у пратњи своје прелепе ћерке. Он је својим наступом у трајању од око 2 часа, не штедећи грло, разгалио срца својих земљака и све присутне подигао на ноге. Још јадном је показао своје људске квалитете који су немерљиви. Забавној вечери је присуствовао и наш прослављени фудбалер и екс селектор Љубинко Друловић. Били су ту и многи други наши успешни нововарошани, директори великих фирми, успешни привредници, судије, адвокати, лекари, професори, банкари итд. Са нама је био и један од највећих синова нашег завичаја и председник скупштине удружења, Генерал Армије господин Спасоје Смиљанић.

Општи је утисак да је организација забавне вечери била добра, а посебан печат је оставила наградна игра у оквиру које је најсрећнијма додељено петнаестак вредних награда које су даровали: СТИЛЕКС ДОО, АМСС АГЕНЦИЈА, ГРАНД КАФА, УР КВИК, ЛУНИКО ТИМ ДОО, ФРИГО СЕРВИС МАРИНКОВИЋ, СЗТР ФРИГО ЛУКС, ИДЕАЛ КЕРАМИКА ДОО, ФАДА ДОО, ФРИЗЕРСКИ САЛОН ШТА РЕЋИ, РЕСТОРАН ЗЛАТАР, ХОТЕЛ ПАНОРАМА Н.ВАРОШ.

Посебну захвалност дугујемо нашим драгим пријатељима који су, преко својих фирми или личним донацијама финансијски помогли да организујемо ово вече као и комплетно функционисање удружења:

  • АМСС АГЕНЦИЈА, која се бави продајом и допуном уређаја за електронску наплату путарине,шпедицијом и туризмом
  • ФЕРО МОНТ ИНЖЕЊЕРИНГ ДОО предузеће за ремонт индустријских и енергетских објеката, чији су власници браћа Драган и Зоран Њемчевић и које запошљава 700 радника,
  • ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТАРА РАШКА,
  • РЕСТОРАН МАРИНАДА власник Рајко Добросављевић,
  • ТЕКА ГРАДЊА ДОО породична фирма Гоце и Драгојла Остојића која се бави изградњом и продајом пословних и стамбених објеката,
  • БЕОГРАМАТ ДОО власник Борко Чоланић, које се бави продајом грађевинског материјала,
  • ИДЕАЛ КЕРАМИКА ДОО власник Небојша Бабић, бави се продајом керамике и опреме за купатила,
  • САФЕНЕТ ДОО предузеће за програмирање власник Владимир Обућина,
  • СТИЛЕX ДОО из Пријепоља које се бави производњом и продајом текстила,
  • ФРИГО СЕРВИС МАРИНКОВИЋ које се бави одржавањем клима и расхладних уређаја,власник Бобиша Маринковић
  • господин МИША НЕШКОВИЋ личном донацијом.
  • госпођа СНЕЖАНА ЈЕЗДОВИЋ која нам води књиговодство без надокнаде
  • адвокат МИОДРАГ ПАПИЋ,који нам уступа своју канцеларију за одржавање редовних састанака управног одбора

Такође се захваљујемо менаџменту и особљу ресторана ТАШ, који су овога пута били добри домаћини и на висини задатка.