Вече нововарошана

_RAD314907. марта 2015. у ресторану хотела „ТАШ“ после вишегодишње паузе, завичајно удружење је организовало забавно вече нововарошана који живе и раде у Београду, којој је присуствовало око 250 наших суграђана. Дружење је протекло у веома пријатном расположењу, уз песму и игру потрајало је до јутра.

На наше велико задовољство, вече је својим присуством и обраћањем присутнима увеличао председник општине Нова Варош господин Димитрије Пауновић.Он је изразио задовољство што нас је видео у тако великом броју уз обећање да ће општина убудуће помоћи све наше активности у складу са својим могућностима.

Посебан печат овој забавној вечери је дао наш драги суграђанин и прослављени естрадни уметник Милан Топаловић Топалко који је својом песмом подигао на ноге и довео до усхићења све присутне. У његове вокалне и забављачке способности нико никада није ни сумњао, али су он, као и наш прослављени фудбалер и екс селектор Љубинко Друловић показали колико су велики људи. Иако су те вечери били позвани да присуствују као наши гости, они су то изричито одбили и уз образложење да су и они нововарошани као и сви други, ушли су у салу са купљеним картама. Праве људе слава и новац не кваре.

Општи је утисак да је организација забавне вечери, уз ситне пропусте била добра и да је новоизабрани извршни одбор положио свој први велики испит. Да све буде тако помогли су нам спонзори којима се и овим путем захваљујемо, а то су: ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА СТАР РАШКА, РЕСТОРАН МАРИНАДА, ИДЕАЛ КЕРАМИКА ДОО, АМСС ЦЕНТАР ДОО, СТИЛЕX ДОО као личним донацијама МИЛАН НЕШКОВИЋ И ДЕЈАН НЕШКОВИЋ. Такође се захваљујемо менаџменту и особљу ресторана, који су свој посао обавили на најбољи начин. Надамо се да ће наше следеће окупљање бити још лепше и масовније.